Yeni Arkadaş, Mekan ve Paylaşımlar için Poken
Google+, Twitter ve Facebook dünyan’da en çok kullanıcısı olan sosyal paylaşım siteleri peki bunların dışında her geçen gün popüleritesi arttanların ne kadar farkındayız?

Bunlarda farklı bir alanda konumlanan ve gittikçe yaygınlaşan Poken’den artık bahsetme vakti geldi. Poken nedir sorusuna kendi sitelerinden alıntı yaparak cevap verelim.

“Poken, basit bir dokunuşla gerçek dünyada dijital bilgi toplamanıza ve değiş tokuş etmenize olanak sağlayan bir ürünler ve yazılım paketidir. Tanıştığınız insanlarla iletişim kurmanız, gittiğiniz yerleri keşfetmeniz ve ilginizi çeken şeyler hakkında daha fazla şeyler öğrenmeniz için yepyeni bir yoldur.”

Neden Poken kullanmalısınız :) sizin ihtiyaçınıza göre değişebilecek cevap verilebilir. Fakat en temelde kartvizit olarak görebilir veya dijital ortamda dokümanlarınızı saklayabileceğiniz bir elektronik cihazdır.

Yazan: Murat SALMAN
 
KLM Meet & Seat
KLM, 2011 yılında duyurmuş olduğu sosyal oturma düzenini hayatta geçirdi. Facebook ve Linkedin üyelerinin kullanımına açıldı.

Farklı insanlarla yan yana oturarak yolculuğu daha anlamlı kılmaya çalışılmış inovatif bir uygulama. Bununla beraber diğer havayollarının da oturma düzenlerinin sosyal dünyaya açacakları kanısındayım.


Yazan: Murat SALMAN
 
  FACEBOOK F8 Konferansın' da neler yaşandı.  Sosyal ağ devi, her geçen gün yeniliklerle karşımıza çıkacak.  İlk olarak, Timeline (Zaman Tüneli) devriminden sonra Çevrimiçi müzik sağlayıcısı,  Çevrimiçi video sağlayıcısı, tabiki gelişticiler, yeni nesil uygulamalar ve daha birçok yenilik...F8 Zirvesini kaçıranlar Dijivideo'yla iyi seyirler. 

YAZAN: SERKAN IRISLI 
 
Sosyal Medyanın etkilerini gösteren güzel bir video. Yayınlanma tarihi Mart 2011