_BMW yı İpad'le Sürmek İster Misiniz?
_
BMW Güney Afrika, interaktif projeksiyon oyunlarının bir yenisini 1 Serisi için sosyal bir yarışma düzenleyerek başarılı bir şekilde devam ettiriyor.

Oyun ise gayet basit projeksiyona yansıtılmış bir pistte iki kişi tabeletler aracılığıyla yarışıyor. Oyunu oynadıktan sonra ise Facebook'a bağlanarak arkadaşları ile liderlik tabelası paylaşılınıyor. 

Tavsiyeler:
BMW iAd: i8 i 3D ile kesfedin
Geleceğin Müşteri Deneyimi Nasıl Mı?

Paylaşan: Murat SALMAN

 
_Air Jordan Melo M8 in Tanıtımı
Bence 2011'in en iyi 3D video mapping etkinliği olup alışıla gelmiş bina konseptinin dışına çıkarak su da gerçekleştirilmesi taktire şayan ve cesaret isteyen etk

Yazan: Murat SALMAN
 
_Ralph Lauren'den 10. yılın şerefine
RalphLauren.com, İngiltere'deki mağzasında  dijital inovasyonun 10. yılı şerefine  3d defile ve ürünlerinin tanıtarak kutladı :)
 
_Cornetto Building Projection
Mindshare i tebrik etmek lazım. Tek kelime ile inanılmaz bir çalışmaya imza atmışlar. 2011 yılında Barcelona'da Mobil World Congress tarafından düzenlenen en önemli GSM ödülleri arasında yer alan 16'ncı GSMA Küresel Mobil Pazarlama Ödüllerini kapsımda  "Mobil Pazarlama ve Reklam" dalında birinci olmuştur.

Tavsiyeler: 
Perch ile Alışveriş Deneyimini Farklılaştırın
Ralph Lauren'den 10. yılın şerefine

Yazan: Murat SALMAN
 
__3D video mapping ile interaktiflik testi
Ülkemizde Cornetto ile başlayan 3Dvideo, dünyanın çeşitli ülkelerinde büyük tanıtım reklamlarında veya pr çalışmalarında kullanılmaktadır. Bu alanda fokus olan şirketlerden biri olan NuFormer ise üçlü voltran oluşturup -iphone, ipad ve kinect- deneme testi sürüçüne çıkmışlar :)
Yazan: Murat SALMAN
 
_Samsung'nun Akıllı Penceresi
Samsung yeni oyuncağını CES 2012 de görüşüye çıkardı. Bir pencere olarak tasarlanan ve 1366 x 768 çözünürlükte 46 inç dokunmatik ekrana sahip olan bu ürün ile yemek yaparken veya evinizde spor yaparken canını hiç  Smart Window ile internette sörf yaparak ya da yemek tariflerine bakarak mutfağınıza kreatif bir pencere kazandırabilirsiniz.
 
Bir bankadan ötesini vaat ediyoruz :) Sırf banka değil videosu değil aynı zamanda  takside para ödemesini nasıl yapılacağını dahi göstermekte. Geleceğe dair hoş bir video
 
Bundan 4 sene önce bu fikri ilk duyduğumda inanılmaz derecede ürkmüştüm, çünkü mühteşem gözüken bir teknolojiyi insanoğlunun kendisi isteyecek hemde nasıl bir yıkıma yol açabileceğini düşünmeden...
Teknolojinin adı RFID. Pasoport, Kimlik kartı, para ve sağlık bilgilerinin olduğu bir cipi vücüdünüza entegre ediyorlar hayat daha kolay bir hal mı alıyor?
 
İnternet üzerinden alışveriş yapanların korkulu rüyası kredi kartının koplayanmasıdır. Bu durumu zamanında fark edip harekete geçen Pay Pal, teknolojinin geldiği yere baktığımızda geleceğin en büyük internet bankası olması yolunda bence emin adımlarla ilerliyor. Fakat merak ettiğim bir diğer konu ise, NFC veya Google wallet gibi teknolojilerle arasındaki rekabetinde hangi konum da yer alacağı
 
Günümüz dünyasında insanlar o kadar çok reklama maruz kalıyor ki şirketler farklı konspetlerle bunu aşmaya çalışıyorlar. İnsanları mağzanıza farklı bir konspet ile çekmek için arayış içerisindeyseniz bu videoyu izlemeden karar vermeyin derim.